Moja zgodba

Prstane iz kovancev izdelujem od leta 2016. Začelo se je kot hobi in še vedno je to moj najljubši hobi. Enkrat sem povsem po naključju na Youtubu odkril posnetek, kako nekdo vztrajno tolče po kovancu več kot dve uri in za rezultat dobi prstan. Sledilo je več mesecev raziskovanja, iskanja tehnik izdelave in na koncu odločitev, to je vredno poizkusiti.

Ob službi in dveh otrocih mi bolj malo časa ostane za izdelovanje prstanov, toda takrat, ko ga pa imam, ga z veseljem posvetim temu, da v sosedovi garaži ustvarim še kak zanimiv prstan.

Aleksej & Tiago

''Tako darilo je zares unikatno in izvirno, sploh če pomislimo, da ga dobimo za ceno steklenice malo boljšega vina, kar je ponavadi naša prva izbira.''

Ko vidim, da nekdo nosi na roki moj prstan, ali pa ko si pred mano sname prstan, ki ga nosi že celo življenje, in ga zamenja s tem, ki sem ga jaz naredil, sem poplačan za ure dela, ki sem jih vložil v izdelavo,. 

''Letnice so med najbolj zaželenimi kriteriji za izdelavo prstana, naj gre za letnico rojstva, poroke, rojstva otrok ali posebnega dogodka.''

Ti prstani nosijo sledi uporabe in časa ter imajo svojo lastno zgodbo, ki je lahko bogato napolnjena z zgodovinsko vsebino. 

×
×

Cart